• Facebook
  • Google+
 

UNA ANGUILETA DE L’ALBUFERA. Conte de la natura

SINOPSI

En Una anguileta de l’Albufera es conten les peripècies i aventures de la protagonista en el llac de l’Albufera de València i en el viatge que fa cap al Mar dels Sargassos per a criar. Al llarg d’aquesta odissea, a la nostra amiga li ocorreran nombrosos perills, visitarà mons meravellosos i finalment descobrirà que l’objectiu d’aquest viatge és el de la procreació.

Fins ara el lloc on naixien les anguiles i tot allò que envoltava el procés de la seua reproducció era un poc misteriós o confús. Amb la lectura d’aquest conte podràs conèixer el seu origen i tots els detalls de la seua vida des del seu inici fins al seu final.

SOBRE L’AUTOR

Francesc Santos Pla (Alzira,1955) és mestre d’Educació Primària. Ha impartit la docència durant 35 anys en escoles de diferents pobles de la nostra Comunitat. Sempre ha escrit i contat nombrosos contes als seus alumnes i ha fet de conta-contes en algunes ocasions. Les seues inquietuds literàries l’han dut a participar en alguns cursets per a escriptors o tallers d’escriptura creativa. També ha participat en alguns concursos literaris en la modalitat de narració infantil o de conte curt.

En les seues històries i relats es tracten fonamentalment temes relacionats amb la natura, que és la font més important de la seua inspiració.