• Facebook
  • Google+
 

Qui som

Editorial Neopàtria és una editorial valenciana, literària i independent, on fem llibres per vocació de fer-los. Volem apropar aquestes obres al màxim de lectors possibles, i fer amb el nostre treball una xarxa d’amistat entre autors d’arreu del país units per l’estima a la nostra llengua.

A Neopàtria publiquem tant autors valencians com catalans i de les Illes Balears. També, des de fa poc, apostem per la literatura en castellà i en gallec. Tots els nostres autors són ben vius i plenament implicats amb la seua obra.

El nostre catàleg es nodreix fonamentalment d’autors plens de talent, sobretot a la poesia, on som la principal editorial que publica poetes novells i poetes de llarg recorregut. També comptem amb esplèndids títols de narrativa actual. Són obres adreçades tant al lector adult com al jove, amb edicions especialment fetes per a l’ensenyament.

Neopàtria es regeix per un criteri de màxima exigència en la tria d’originals i de màxima cura en les edicions, però també disposa d’eines i objectius per recolzar-ne el potencial comercial. Sabem que amb la il·lusió d’editar no n’hi ha prou, que cal el màxim rigor professional en cada pas: en la selecció i el procés d’edició dels textos, en el disseny i la factura material dels llibres i en la difusió i en la manera d’explicar cada títol. I sabem que també cal transmetre entusiasme i confiança, i teixir una sòlida xarxa de complicitats amb el nostre entorn, des de la distribuïdora i els agents comercials fins els autors i els lectors, passant per prescriptors, bibliotecaris, bloguers, periodistes culturals i, sobretot, llibreters.

Com bé diu un dels nostres autors de més èxit, som guerrillers de la poesia i també de la narrativa valenta, la que reflecteix amb precisió la societat actual.

Si ens voleu fer arribar un manuscrit, envieu, si us plau, una sinopsi i, com a mostra, les primeres 40 pàgines al nostre agent literari Antoni M. Bonet (tonibonet@neopatria.es). No acceptem manuscrits que no hagen passat aquest pas previ i, per tant, no ens comprometem a retornar-los ni tampoc a fer-ne cap valoració.