• Facebook
  • Google+
 

TAULA D’ABSÈNCIA

SINOPSI

Amb estos versos vos convide a un viatge per a mostrar-vos les experiències des de la visió de tot allò que ens envolta.

Així, teniu al davant un tast de la brutícia social que hi ha en el camí de la vida, en què haureu d’abandonar el vostre llit d’inconsciència perquè desperteu la vostra consciència… Caront de les misèries, que veieu les deixalles del món en un descens a l’infern en un paradís que és la vida.

Mirall de l’experiència personal dels qui s’alimenten d’estes lletres. Sols serà un tast, perquè empleneu els mots amb els vostres desitjos i versos, i mai deixeu de tindre fam del món.

Cada camí i cada vers pot ser únic; tanmateix, sempre propi i divers. Que la visió durant el viatge per senders i viaranys estiga tan plena de pedres com de sentiments; no cap guia, sinó acompanyant.

 

 

 

 

 

 

 

blas

SOBRE L’AUTOR

Blas Fuentes Benito va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de València, i es va llicenciar el 2004. Tot just acabar, va començar a fer classes de valencià per a adults, a més de treballar després com a tècnic lingüístic, corrector i traductor.

L’any 2010 va guanyar el primer premi literari del I Certamen Literari Vila de Sollana; anys després, el VI Premi Poe-Silla (2014) i, recentment, els Concursos de Relat Breu i de Poesia amb motiu del Centenari del Pou Pudent de Sollana (2020).

Els seus poemes sols segueixen un únic principi filosòfic de vida: «Ser feliç i fer feliç la gent que m’estime.»

Sols és:

El net del sord

i del iaio que obria

el mercat roig.