• Facebook
  • Google+
 

LES FLORS DELS AMETLLERS I ALTRES RELATS

SINOPSI

Com ens pot alienar els sentits el perfum d’uns arbres en plena floració? L’absència d’un vestit ens pot portar al desesper? Aquesta és la història que es va teixint en el primer dels relats que aniran desfilant davant dels vostres ulls. Unes històries que ens permetran ballar amb una mescladissa de dones d’edats i de condicions diverses. Són petites cròniques que ens endinsaran en els seus petits mons i en les seves històries quotidianes. Dones grans i dones joves, emmarcades dins d’uns espais teixits de solituds i de pèrdues.

Ens deixarem arrossegar pel seu dolor i per les seves inseguretats. Ens colpirà una vellesa que arriba sempre massa d’hora. També les seves absències ens portaran records de l’erotisme viscut, tan absent com ho és el mateix objecte eròtic. I de la seva mà també viurem moments de por, d’inseguretat, d’intolerància i de resignació per haver nascut dones en un món improcedent.

I per acabar el llibre, com una pinzellada: petits fragments com esquitxos fets de fang. Un petit homenatge als mestres cantirers de Verdú.

 

SOBRE L’AUTORA

Vaig néixer a Torrelles de Llobregat el dia 7 de juliol de 1954. Vaig cursar estudis de Treball Social i treballo a l’administració des de l’any 1988.

Des de l’any 1990 a l’administració local: Ajuntament de Torrelles de Llobregat i actualment a l’Ajuntament de Verdú (Lleida) com a administrativa. Visc a la comarca de l’Urgell des de l’any 2003.

M’apassiona escriure i llegir, el cinema, la música i la natura. Des de l’any 2014 he participat en alguns concursos literaris:

Finalista del Premi Vent de Port (Assoc. Casa del sol ixent de Tremp, 2014), amb el relat Adaleis la remeiera; finalista del II Concurs de Relats contra la violència masclista (Ajuntament de Terrassa, 2014), amb el relat Així com les marees; 2n Premi del III Concurs de Relats contra la violència masclista (Ajuntament de Terrassa, 2015), amb el relat Som on es trenquen els vidres; 1r Premi del Concurs Pepi Pagès (Fundació Oncovallés-Granollers, 2015), amb el relat Les quatre estacions.