• Facebook
  • Google+
 

DEL COR AL PORTAMINES

SINOPSI

Del cor al portamines és un poemari que ha anat sortint de cada moment de la meva existència. D’aquells en què em sento plenament feliç i d’aquells altres ens els quals em sento totalment vulnerable, com qualsevol individu que viu amb plenitud.

He intentat que sigui un cant a l’amor espiritual i al físic entre dues persones i també a aquelles estones de desamor que tots patim alguna vegada. Estan inspirats en la vida que es desenvolupa al meu voltant, converses íntimes amb amigues i amics i, per descomptat en xerrades amb mi mateixa.

Només pretenc que qui el llegeixi se senti identificat en algun dels poemes que el conformen, no tinc cap més pretensió.

Generalment han estat escrits a la llum de la lluna i han rajat directes de la pell al llapis o han brollat «Del cor al portamines», com vosaltres preferiu.

SOBRE L’AUTORA

Àngels de la Torre Vidal va néixer l’any 1967 a Vinaròs, però resideix a Barcelona des de finals de 1990 quan es va casar.

Es belluga entre els barris de Sants, on viu, i el de Pedralbes, on treballa com a  secretària d’un bufet d’advocats.

És mare de família i escriu per vocació des de fa quatre anys: poesia i relats curts d’humor en els quals intenta riure de si mateixa narrant les situacions quotidianes que li succeeixen. Actualment està acabant de preparar un recopilatori d’aquests relats.

És una apassionada de la pintura i l’escultura, en especial les del Renaixement italià. Li agrada tot tipus de lectura, però sobretot la poesia i la novel·la negra.

Està convençuda que les paraules són el vehicle que belluga el món i que la poesia és el combustible més potent per impulsar aquest moviment.