• Facebook
  • Google+
 

CERCANT RACONS DEL TEU COS

SINOPSI

És l’obra que teniu a les mans un cant a la sensualitat en la seua part més salvatge i al mateix temps més fugissera. És el goig temporal del plaer sexual i és també alguna cosa més enllà. Llegint aquest poemari podem recórrer les fantasies embogides o els somnis enfollits… i per què no dir-ho, els records de nits de passió, de nits d’insomni que una vegada despuntat el trenc d’alba passaven a formar part del paper en forma de poemes que semblaven moure’s al ritme dels cossos nus que se’n descriuen als seus versos.

Però no tot és passió salvatge. També el desencís d’abans o després de la passió el podem trobar en els seus versos. L’oblit i, com no, l’angúnia de no saber controlar les nostres passions més primàries tot i que estiguen encapsulades en forma de poema sempre ens ha de perseguir per molt que vulguem fugir-ne.

Tot això i alguna cosa més és Cercant racons del teu cos.

SOBRE L´AUTOR

Naix Josep Dkaidek i Pedrós a Gata (Marina Alta) el novembre de 1970. Mostra de mestissatge mediterrani on s’uneixen el País Valencià i Palestina per aplegar a les terres del Montgó i a la seua ombra anar contemplant el pas del temps.

Ja de ben jove comença a versar de forma gairebé inconscient i en els anys d’institut guanya el I Premi «25 d’Abril» de poesia de l’Institut de Batxillerat de Xàbia, cosa que li suposa el seu primer lot de llibres en valencià i així començar un camí que encara és obert. També és seleccionat per participar en el Vé encontre de Poesia Catalana Jove que se celebra a Elx.

En l’any 1997 guanya el I Premi de Poesia «Ausiàs March» atorgat per l’Ajuntament de Gata. Actualment viu a Xàbia i treballa a la brigada de serveis municipals de l’Ajuntament de Pedreguer.