• Facebook
  • Google+
 

SI ALGUN DIA VENS

SINOPSI

Aquest llibre va néixer la tardor de 2021 a Mallorca.

Aquest recull de poemes és viu. És sa vida, en moviment constant, amb els seus múltiples camins i dreceres, que convergeixen  en un sol i únic lloc comú, amb l’amor i la mort com a teló de fons.

Cada poema és una història i, al mateix temps, el conjunt és una unitat en la que realitat i sensibilitat es fonen profundament. Com a resultat, un viatge ple de força i templança, d’amor,  dolor, resiliència i tenacitat. Un viatge que recorre el que podria ser la nostra pròpia vida.

Si qualque vespre, dins la solitud de la nit llegeixes algun d’aquests poemes, potser escoltis… Escoltis el vent lliscant, el so de la teva ànima, el silenci que et nodreix i et reconforta, el silenci que et porta a casa.

 

 

 

 

Toni_Veny_Retrato_1

SOBRE L’AUTOR

Toni Veny Vallés, Ciutat de Mallorca (1969) és filòsof, escriptor i treballa dins l’àmbit del Treball Social.

Durant l’època universitària es desperta la seva inquietud per l’escriptura. També comença en aquesta època diversos voluntariats socials i, alhora, renúncia al servei militar, convertint-se en uns dels primers objectors de consciència de Mallorca i fent la prestació social substitutòria al Centre Penitenciari de Palma. Després d’anys experiència amb diferents col·lectius, actualment treballa a un centre d’acollida temporal per a persones refugiades de Creu Roja.

I és en aquesta darrera època de la seva vida, quan reprèn l’escriptura com a reflex del seu moment vital i la seva sensibilitat cap a temes com les relacions personals i tot allò que les envolta.

Si algun dia vens és el seu primer llibre de poemes.