• Facebook
  • Google+
 

LA RODOLS TÉ VISITA

SINOPSI

Fa dies que l’autora per qüestions de salut no és a casa seva.

I el silenci i el recer d’un petit pati seran en temps de primavera el lloc escollit per una parella de mallerengues fer-hi la niuada.

La protagonista, amb un toc de tendresa i encuriosida per la vida mateixa, ens explica la seva vivència amb ànima d’infant, explicant una realitat que vol moure l’esperit científic i natural de l’entorn que l’envolta.

Per què en format conte?

Perquè la Dolors sap molt bé, com a mestra que és, que els contes agraden als nens i nenes i també delecten als més grans.

Gaudiu-ne doncs i està a les vostres mans i ulls continuar en la investigació i la recerca tot deixant-vos induir per les pròpies emocions i despertar els sentiments més pregons.

Accepteu el desafiament? Doncs som-hi!

 

SOBRE L’AUTORA

Dolors Masferrer i Juvanteny vaig néixer a Vila-seca (Sant Vicenç de Torelló) el 30 d’abril de 1958. Lloc d’on en guardo molts bons records i amics i l’any 1983, en motiu del centenari de la Colònia, n’explico la història en el llibre Vilaseca, cent anys d’història.

He estimat la meva feina com a mestra i n’he gaudit. Ja sigui despertant la curiositat de la mainada per aprendre llegint, cantant, investigant… I d’aquí que algunes de les meves publicacions tenen relació en aquest preuat ofici.

A l’escola de mestres d’Osona el 1979 vaig participar en la publicació El text lliure a l’escola publicat per l’editorial EUMO. El 2006 Els carrers de Torelló ens parlen de música i cançó l’ICE de la Universitat de Barcelona publicava aquest article en Nous models d’aprenentatge musical i es donava a conèixer a les VI Jornades de Música. I dins Mestra d’Osona, 30 anys després. Relats de la primera promoció  jo hi vaig escriure l’article El meu somni? Ser mestra.

Tot ho dec a les vivències partint de les diferents escoles on he estat: Sta. Eulàlia de Riuprimer, Casals-Gràcia de Manlleu, Ignasi Iglesias de Tordera, Lloriana de St.Vicenç de Torelló, escola Unitària Rural de Sant Julià de Sassorba i els últims 30 anys a l’escola Vall del Ges de Torelló on resideixo.

Totes elles, junt amb els amics i la família, han configurat el passeig de la meva vida.

I ara, amb La Rodols té visita us vull dedicar el més sincer agraïment. [/two_third_last]