• Facebook
  • Google+
 

ESBERLES

SINOPSI

El Big-Bang ha sacsejat els mots escampant un univers de sons que el poeta ha de combinar per conferir-los de nou significat, tot i que de vegades aquests mots es troben de manera lliure i espontània i decideixen fer junts el viatge del poema.

Un viatge ple de música, d’estrofes orientals, de poemes visuals, fonètics i discursius que no té sentit sense el lector; t’animes a trobar l’entrellat d’aquesta cosmogonia poètica?

Si t’hi endinses podràs comprovar que es parteix de la quotidianitat per tal d’arribar d’allò més senzill al més universal, tot unint els fragments aïllats després d’unes trencadisses qualssevol, de vegades amb l’ajuda de la serendipitat, en un anar i vindre continu del poble a la ciutat, del temps actual a l’antiguitat, de la terra ferma a la mar.

SOBRE L’AUTOR

Carles Renau (1980) és professor de llengua i literatura catalana i de llatí al col·legi Liceo de Benicàssim.

Ha publicat Pinzellades de blau (2004, Fundació Cabana) i ha estat antologat en els poemaris Joves poetes catalans (2004, Brosquil) i La catalana de lletres (2003, Cossetània). Compta amb els premis de poesia «Joescric.com» (Palma de Mallorca), «Pròixita» (Almenara, en dues ocasions) i «Puig de Missa» (Eivissa).

No ha estat, però, una dècada de silenci, atès que els poemes que podeu trobar en aquest recull ens confessa l’autor que han estat escrits, sense presses, entre 2006 i 2016.