• Facebook
  • Google+
 

CLAROBSCUR

SINOPSI

Entre la llum i l’ombra, l’amor, el pler i el desamor prenen forma o s’esvaneixen, s’entrecreuen o es lleven la màscara en el despullament i la investigació de la paraula, del concepte o la sensació, en la nocturnitat d’aquell qui escriu o sota la verticalitat diürna del goig.

Un poemari amb què es pretén arribar fins a la nuesa del concepte, endinsar-se en l’orografia, a voltes escarpada, de la poètica, en la sensació més pregona i l’experiència que cristal·litzen la imatge.

En aquest calidoscopi, el lector assistirà a un exercici d’arqueologia vers les frontisses del pit o de la carn, i a la immersió en els avencs de l’extensa possibilitat de la metàfora.

Entre l’ombra i la llum, el repte permanent que ofereix la introspecció poètica, el repte de delimitar el món a través del filtre subjectiu de l’individu.

Sobre l’autora

Àngels Moreno naix a València el 1993. Realitza estudis de Medicina en Tarragona. Entusiasta de la literatura, la sacsada de la poesia l’ha duta a escriure des de ben petita, i cerca els seus referents en la poesia catalana actual, francesa, anglesa, alemanya i sud-americana. Podem trobar-ne una mostra de la seua poesia al seu blog personal «La gènesi del blau», a la pàgina web de poesia «Arte poética», creada pel poeta salvadoreny André Cruchaga, i al blog «Poesía de mujeres», de la poeta Ana Muela. Alguns dels seus poemes han sigut traduïts al romanés pels poetes Andrei Langa i Elisabeta Botan,
i al portugués per Xavier Frías. Ha participat en actes literaris com la I Festa de la Poesia d’Alacant, conduïda per Lluís Alpera. Actualment col·labora en l’edició d’una antologia bilingüe català-portugués.