• Facebook
  • Google+
 

ANATOMIA DEL SOMNI

SINOPSI

Anatomia del somni és un poemari que orbita al voltant de l’eix més imprescindible, l’eix vital que distingeix a la humanitat: l’estima. Tot i això no es tracta, només, d’un llibre de poemes amatoris. Més bé es pot definir com un cant a la vida, un tribut a la memòria i una validació de tot allò que l’autora ha viscut. Com tot poemari iniciàtic ostenta la particularitat de la bellesa que s’entén arrelada a la pròpia experiència. És per tant un clam de felicitat espurnejat pels dols que la vida li ha reportat. No poden faltar els poemes tributaris als pares, tampoc els dedicats als éssers estimats que han conformat la seua galàxia amorosa. Trobarà el lector als versos de Sol la veritat dels sentiments que floreixen. Un camí transversal que omplirà el viatge per les pàgines del llibre en una experiència compartida; una experiència del goig per veure’s reflectits en la sincera musicalitat de la seua lírica.

sol foto bio

SOBRE L’AUTORA

Sol Martínez Leonardo, llicenciada en Llengua i Literatura Catalana. Li agraden els idiomes i té la titulació Superior en la llengua italiana, país on ha viscut algunes temporades, així com també el Grau Mitjà en Llengua anglesa.

Es dedica a l’ensenyament, és professora de Secundària des de l’any 2002 impartint classes de Llengua i Literatura.

Gran apassionada de la seua professió, li encanta ensenyar llengua i literatura als seus alumnes, amb qui aconsegueix una empatia especial.

Ha sigut Jurat dels Premis Vicent Andrés Estellés de Benimodo l’any 2016.

Ha presentat els Premis Sambori de la Ribera Alta junt a Emili Piera l’any 2019.

Té una publicació de caràcter didàctic al Cefire d’Elda, intitulada «Unitats didàctiques per a 1er de Batxillerat».

Aficionada a l’art de la poesia des de ben jove, ens presenta ara la seua primera obra poètica, Anatomia del somni.