• Facebook
  • Google+
 

2009, MALLORCA. L’INCIDENT

SINOPSI

Mallorca. Tardor del 2009. L’illa es desperta sense rastre d’humans. Un home a la recerca de la veritat. Com serà la vida de l’únic supervivent d’aquest misteri? El testimoni de la història d’en Martí. El diari d’una aventura solitària amb final incert i que el posarà al límit. Narracions en primera persona de les seves reflexions, les seves pors, les seves intimitats i el llegat del seu periple. Un viatge que no serà tan solitari com es pensa. Un escenari en què afloraran dubtes existencials i es qüestionarà el model de societat. Una supervivència dificultada per una sèrie d’incidents inexplicables. Fins on serà capaç d’arribar?

 

 

 

foto autor

SOBRE L’AUTOR

Guillem Amer Mulet (Llucmajor, 1984), és mestre d’anglès i secretari del CEIP Climent Serra i Servera de Porreres. El 2023 rep el Premi Nacional eTwinning, un guardó d’innovació educativa per crear consciència sobre les fake news. La seva experiència docent li va inspirar Secrets a l’escola, la seva primera novel·la, que narra les anècdotes esbojarrades d’una escola.

2009, Mallorca. L’incident és la seva segona proposta literària. En ella es mostra una Mallorca desolada on un únic supervivent intenta refer la seva vida. Es reflexiona sobre com la influència cultural i social acaba condicionant els nostres actes. També es qüestionen aspectes de la societat moderna. Tot això mentre la història transcorre en una aura de misteri que dificulta distingir els fets reals dels il·lusoris.