• Facebook
  • Google+
 

ULLS DE NIT

PREMI DE POESIA XAVIER CASP 2016

SINOPSI

Ulls de nit és un camí ple de dubtes i desassossecs, un camí que s’ha fet lentament i sense por, encara que la son no puga ser dormida i els ulls ploren llàgrimes de cansament.

Hores de vigília alliberen cada mot que la gola estrangula i les ombres, les hores, les cabòries, les mirades, les tenebres han deixat retalls impregnats de força, fent que el camí s’eixample i els pensaments deixen de travessar el desolat desert que els soterrava.

SOBRE L’AUTORA

Roser Furió (Canet d’en Berenguer, el Camp de Morvedre, 1953) estudià batxillerat al col·legi Maria Immaculada del Port de Sagunt.

Treballà de secretària a l’Escola d’Investigació Operativa, dirigida pel catedràtic i degà de la Facultat de Ciències i Matemàtiques Llorenç Ferrer i Figueras.

A hores d’ara és mestressa de casa. Dona compromesa amb la cultura, ha col·laborat amb treballs propis de cançons i dites populars en el Voluntariat pel Valencià.

Ha participat, a més a més, en nombrosos recitals de poesia arreu dels Països Catalans i molts dels seus poemes han estat publicats en diferents webs d’Internet.

Ulls de nit és el seu primer llibre editat.