• Facebook
  • Google+
 

TINTA A FOC I NEU

SINOPSI

Tinta a foc i neu son versos nus i genuïns, poesia intimista i diàfana, sensualitat i bellesa innata que va esbossant sota el paper el seu procés de descobriment i coneixement del propi ésser. Art convertit en filosofia de vida fent servir l’escriptura com a ferramenta per poder canalitzar, acceptar i superar sense caure a l’estatus quo.

Busca aproximar(-se) a l’ataràxia mitjançant el qüestionament i dubtes que sorgeixen d’aquest període de transició, aconseguint l’anhelat estat de tranquil·litat, ja que, totes i tots, busquem trobar l’equilibri entre la llum i l’ombra, entre el foc i la neu per poder sentir-nos lliures, omplir-nos i absorbir l’eudaimonia.

Aquest poemari ens endinsa per les més tendres i nues tiges d’una petita flor que va creixent, entre el més satisfactori i dolent dels desitjos.

 

 

rebeca foto bio

SOBRE L’AUTORA

Rebeca Khadeir Arocas (1997), troba a la tinta el retrat del que la Psique significava a la mitologia de l’antiga Grècia. Estudiant de Magisteri per fermes conviccions de que l’educació és societat i com éssers socials actius i conseqüents, veu la docència com altre camí per fer la seua pròpia aportació al canvi. Instructora d’activitats dirigides amb suport musical, però prefereix considerar-se una simple acompanyant en el procés de descobriment i expressió de les energies i emocions mitjançant la corporalitat.

Amant de la vida i les coses senzilles que aquesta ens lliura, no espera emplenar-se les butxaques amb la tinta enramada, però sí que abrase l’ànima. Anhela descobrir i endinsar-se al món emocional que pareix ser tabú, quan simplement i senzilla és l’essència i raó del propi ésser.