• Facebook
  • Google+
 

SECRETS A L’ESCOLA

SINOPSI

El CEIP Ses Ribes, situat a Mallorca, està dirigit per l’atractiu i femeller Néstor, conegut pels seus portentosos actes sexuals en el despatx, na Sabina, la impopular cap d’estudis, enamorada d’una altra mestra i en lluita aferrissada per reprimir els seus instints carnals més primitius i en Blai, el secretari amb vida avorrida. Ells s’encarreguen de conviure i bregar amb docents peculiars com el pudent Fermín, l’esnob Cayetana Quinarraja, la despistada Neus o la beata Paquita.

Una escola que presencia morts sobtades, enginys sexuals per aconseguir finançament, la combustió d’una copa menstrual, violència masclista, un mestre vomitant dins aigua beneïda i les tutories més surrealistes.

Unes escenes que surten a la llum com un testimoni del millor i el pitjor que ofereix la societat.

 

 

 

 

 

 

guillem amer foto bio

SOBRE L’AUTOR

Guillem Amer Mulet (Llucmajor, 1984) és mestre d’anglès per la Universitat de les Illes Balears i llicenciat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és secretari al CEIP Escola Nova de Porreres. Ha treballat en diversos centres de Mallorca i Barcelona i com a redactor i locutor d’informatius a IB3 ràdio.

En aquests centres escolars ha presenciat com els docents havien d’enfrontar-se a un cúmul complex d’experiències de tot tipus. Unes vivències que han resultat ser una gran font d’inspiració i que han donat com a fruit Secrets a l’escola, la seva primera novel·la. S’hi presenten escenes breus i de tot color, redactades amb un estil directe i senzill amb la idea de compartir amb els lectors una petita part del que pot arribar a succeir a qualsevol centre educatiu.