• Facebook
  • Google+
 

QUADERN PER AL MEU FILL ARNAU

SINOPSI

El 7 d’agost de 2020 milers de preguntes saturaven l’aire. Una entre totes, universal, immemorial, prenia una nova densitat. Com pot un pare, una mare, sobreviure al seu fill? Sàviament, la natura imposa tota mena de restriccions a la realitat. No podria haver sigut una de les tantes coses que coneixem com a impossibles? Sabem la resposta. Difícilment la comprenem.

 

L’Arnau, una persona extraordinària, viu ara en aquestes pàgines. La seua manera de lluitar, d’estimar i de tindre cura dels altres no es repetirà. Ansiejava la llibertat i per a poder abraçar-la ens deixà lligats a la tasca de ser millors. A molts, secretament, ens fa vertigen no estar a l’altura. Però quin orgull seria somiar-lo un dia i poder dir-li: «Ací tens, amic, el món que tant desitjares».

 

Manel Domingo

 

 

foto

SOBRE L’AUTOR

Manel Alonso i Català, el 19 de juny de 1995, va tindre la sort colossal de ser el pare d’un xiquet que amb el pas del temps es va convertir en un jove generós, intel·ligent, solidari, amb valors, esportista, amb una sòlida formació acadèmica, amic dels seus amics i protector de la seua gent, un vertader esperit lliure.

Vint-i-cinc anys i quaranta-nou dies més tard, la malastrugança es va acarnissar amb la seua família en arrabassar-li el fill. Des d’aleshores la tristesa s’ha instal·lat definitivament en la seua vida.