• Facebook
  • Google+
 

PORS I MENTIDES

SINOPSI

Pors i mentides narra la vida d’una parella durant sis anys. Ell, en Jordi, barceloní i assessor financer, ella, la Susan, nord-americana i advocada. Són joves, guapos i viuen en un núvol de felicitat. Però entre tanta felicitat s’oculta un secret que pot fer fracassar la relació. L’acció passa a Nova York i a Barcelona, principalment.

Explica la seva convivència i la de les seves famílies, i toca qüestions delicades dins l’àmbit familiar, especialment el de la Susan. L’excessiva intolerància i rigidesa d’un dels membres fa canviar el rumb de la família, crea pors i inseguretats i obliga a inventar mentides per no afrontar la veritat.

Parla també de les convencions socials i sovint de la hipocresia que les acompanya, però també de les amistats sinceres, que a la fi són les que compten.

 

 

SOBRE L’AUTOR

Francesc Miravet Pons.
(Poblenou, Barcelona, juliol 1948).

Vaig estudiar batxillerat i preuniversitari i tres anys a la Facultat de Medicina de l’Hospital Clínic de Barcelona. Des dels tretze fins als setze anys em van publicar alguns articles a la revista 4 Cantons del meu barri.

Després d’un canvi de rumb a la meva vida i d’uns cursos de formació, vaig treballar a Banca Catalana durant vint-i-un anys, els onze últims, com a director d’oficina. Després, a Caixa Girona, els darrers dotze anys com a director de zona fins a la prejubilació.

Va ser llavors quan vaig tenir temps per escriure, llegir i anar a classes d’escriptura creativa. He escrit contes infantils, relats curts i tres novel·les. Pors i mentides és la meva primera obra publicada.