• Facebook
  • Google+
 

PER AIGUA I… DESEMBARQUEM

SINOPSI

El títol ja fa la síntesi. En aquest Per aigua i… desembarquem hi trobarem aigua i terra. Aigua per desitjar, cercar, per abordar (la) terra: la nostra, la promesa, el desig, la llum o la foscor, el dolor i el desencís. Terra i aigua segregades, aïllades que un dia es fusionen, es relacionen… per combatre, per estimar; per cercar la platja. I sempre l’aigua com a necessitat i vida, com a joia per viure en i poèticament entre/amb un riu, un delta, un llac, el/la mar…

Per aigua fem i refem, ens enamorem, desenamorem i enamorem de nou. Per aigua i plens de llavors per la terra… abordem i, tu i nosaltres sols o junts… desembarquem.

 

SOBRE L’AUTOR

Em dic Fidel Picó Gómez; Fidel per alguna cosa… Nascut enmig de les revolucions del 68, vivint a la Vila de Gràcia de Barcelona. Llicenciat en sociologia, observador de la realitat, treballo en temes mediambientals d’aigües costaneres. Anomenat «el poeta roig» per allò de la poesia entesa com a eina de denúncia i crítica socials, sempre fidel al compromís sociopolític amb el país i amb els de baix. Visc la poesia amb passió, com el cantautor: «d’un roig intens voldria la vida». Autor de dos poemaris: Reclamo la paraula (2008; ed. Puça del petroli) i Instants de maig i potser…, tu (2013; autoeditat).