• Facebook
  • Google+
 

PASSEJANT A COLP DE RIMA

SINOPSI

T’agrada la sàtira? T’agrada la ironia? T’agrada el sarcasme? Doncs en aquest poemari en trobaràs en cada estrofa. Faràs un circuit turístic per Castelló, València i Alacant d’una manera molt divertida.

Si coneixes la nostra terreta, t’identificaràs ràpidament amb tot allò que estic contant, i si no la coneixes, tindràs l’ocasió d’aprendre, sempre en clau d’humor, un fum de coses sobre les nostres platges, festes, tradicions, gastronomia, expressions, etc. Quan comences a llegir-lo no podràs parar i quan arribes al final, estic segur que tindràs ganes de més.

Que no t’agrada la poesia? Fes una excepció, fulleja el llibre, perquè estic convençut que descobriràs un poemari diferent. No ho dubtes! No t’ho penses més! És de fàcil lectura i està pensat per a qualsevol edat. No et penediràs.

4_FOTO

SOBRE L’AUTOR

Francisco Fernández Ruiz (1950), és d’origen asturià, però suecà d’adopció. Per raons laborals va passar vint anys a la Capital d’Europa treballant per a la Comissió Europea. Va ser a Brussel·les on va publicar el seu primer llibre d’humor: Vocabulario de la Irreal Academia.

En 2011 publica: Sueca a colp de rima, un poemari satíric dedicat a Sueca i a tot allò que va trobar a faltar mentre vivia fora d’Espanya.

Participa regularment en els concursos de poesia satírica i de redacció de sainets que organitzen els Premis de les Lletres Falleres. En 2017 guanyà el primer premi de poesia satírica. Actualment té deu sainets escrits, tres dels quals foren guardonats amb el primer premi, i quasi tots han estat representats.

En 2020 publica un poemari amb totes les poesies presentades a concurs.