• Facebook
  • Google+
 

OLOR DE POMA VERDA

SINOPSI

«Olor de poma verda et porta de l’exaltació de l’encontre eròtic i el descobriment de l’amor vigorós a «Trobada» (primera part), travessant el desert del desig no compartit o l’obert acomiadament, amb una espurna d’esperança per recuperar la llibertat compromesa en la trobada amorosa a «Desencís» (segona part), fins fer un pas cap a la solitud acceptada i tranquil·la i l’estima coneguda i assossegada de «Casa i univers» (tercera part).»

Maria Josep Chaves Abad

SOBRE L´AUTORA

Begoña Chorques Fuster (Xàtiva, 1974) hi va viure fins el 1997 i des d’aleshores, resideix a Madrid on actualment fa classe de Llengua i Literatura a un institut públic.

Va començar a escriure poesia al 1999 perquè va sentir la necessitat d’expressar la seua veu més genuïna en la nostra llengua. El gènere líric ha estat l’eina més adient que ha trobat per fer-ho.

És per això que considera que escriu poesia de manera accidental. Pel que fa a la seua formació acadèmica, és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València i en Filologia Catalana i en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya.

A la web www.lletra.uoc.edu es pot llegir el seu treball «El cos i el desig en Aloma». Olor de poma verda és el primer poemari que publica, ja que fins ara havia romàs inèdita.