• Facebook
  • Google+
 

OBJECTIU: HIMMLER!!. VII Premi de Narrativa Ciutat de Carlet

SINOPSI

Un excombatent republicà, que viu amb la seva família a la Barcelona de la immediata postguerra, rep l’encàrrec de matar Heinrich Himmler, cap de les SS del Tercer Reich, aprofitant la seva visita a la ciutat comtal, vuit dies després de l’afusellament del president Lluís Companys.

Himmler i la seva escorta s’allotjaran aquella nit a l’Hotel Ritz. Serà llavors quan l’excombatent, antic campió de tir amb pistola, tindrà l’única oportunitat per acomplir la missió que li ha estat encomanada…

Objectiu: Himmler!! és una novel·la trepidant, que immergeix el lector en una Barcelona ombriva i atemorida, on els protagonistes actuaran en la clandestinitat als inicis de la Segona Guerra Mundial, quan l’exèrcit nazi encadena victòries i Hitler i els seus estan convençuts que dominaran el món…

 

 

 

Alfred Sala

SOBRE L’AUTOR

Alfred Sala neix a Barcelona el 1961. Professor de català, ha exercit la docència a diversos instituts públics. Traductor de còmic juvenil (Lucky Luke, Astèrix, Garfield, Blake & Mortimer, Espirú i Fantàstic, Blueberry…) i còmic europeu per a adults (Corto Maltès, Zaroff, Angel Wings…), ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals, les novel·les juvenils Immersió a la prehistòria! (Premi Ciutat d’Alaior), Una hora al cretaci (Premi Guillem Cifre de Colonya) i Expedició al Congo. Bwana Nyani (Premi Enric Valor).

Objectiu: Himmler!! és la seva primera narració per a adults, un thriller que enllaça directament amb la millor tradició de la novel·la i del cinema negres.

Des de fa uns anys, l’autor viu amb la seva família a l’Alta Garrotxa. Té tres gats amb picarol i quatre gallines ponedores.

alfredsala1@gmail.com