• Facebook
  • Google+
 

NO VULL SER TU

SINOPSI

No vull ser tu és el títol d’un recull de vint narracions breus que giren al voltant de la vida o d’un moment important de la vida dels personatges principals. Els personatges desafien diferents dificultats i fan front a les seves contradiccions i als seus dilemes. De manera íntima s’expliquen d’on venen per entendre on són.

La mirada de l’autora és una mirada irònica i crítica i alhora elegant que acaba posant en qüestió l’ordre imposat per un temps i una societat.

Són contes intimistes amb una prosa directa, diàfana i àgil.

 

 

NEOPÀTRIA FOTO_glòria ribas_REDIMENSIONADA

SOBRE L’AUTORA

Glòria Ribas Serra (Cardona, 1954) viu a Barcelona, és psicòloga i psicoterapeuta. Ha estat alumna de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ha realitzat narrativa i conte. Ha escrit articles relacionats amb la psicologia i ha impartit tallers d’escriptura sobre l’alter ego. L’any 2008 va publicar el relat «Batallar amb el passat» al llibre Dedicatòries. Les dones que no has conegut, editat per l’Ajuntament de Barcelona. De ficció, va publicar el microrelat «De cartró pedra» al llibre Gretalitats, el 2015. No vull ser tu és el seu primer llibre de contes.