• Facebook
  • Google+
 

MIRA SI HE CORREGUT TERRES…

SINOPSI

Pit, broker de la City de Londres, decideix «separar-se temporalment» de la dona i la filla i retrobar-se amb la xica de la qual s’enamorà temps enrere. S’instal·larà en un poble menut on aprendrà com és la vida a ritme de la calma de la seua gent. Allí coneix la nova companya de casa, amb qui amb gran complicitat durà endavant un engrescador superprojecte per donar les gràcies al mestre del poble per haver sigut això, mestre i amic de tots.

Bandolers, donyets, alquimistes i escrutadors, estels i galàxies, petricons, almuds i txiquitos, iardes i fanecades, simats, coves i buixcarrons, british, gal·lesos i valencians, pastissets de moniato i monjàvenes, l’amiga del mestre, el mestre, Brad Pit i Amie Whinehouse protagonitzen aquesta preqüela d’un món no del tot feliç, però sí amable.

TERRA ENDINS - FOTO AUTOR 2022

SOBRE L’AUTOR

Fred Sentandreu Gallego (Castelló, 1965) llicenciat en Filologia, especialitat de Valencià, és professor d’ensenyament secundari. Actualment treballa en la planificació lingüística educativa i en les competències digitals dels docents valencians. Per això ha deixat de banda els lloables oficis de bibliotecari, collidor de taronja, obrer, aturat o corrector lingüístic.

Ha realitzat diversos estudis de lingüística aplicada, toponímia, renoms i malnoms i lexicografia. En l’àmbit de la literatura juvenil té publicada una novel·la: MAD (Destrucció Mútua Assegurada) (2010). En la literatura d’adults la novel·la Del Cap a l’ànima (2016), i ha participat en els reculls narratius Castellonies (2015) i Castellonies II (2018) amb els relats «Ferro colat» i «Si m’has de matar que siga a Castelló» respectivament.