• Facebook
  • Google+
 

L’ESGUARD DE LA PARAULA… POÈTICA

SINOPSI

En el món súper comunicat, hi ha lloc per a la comunicació no oral? Ací té el lector una proposta poètica, que furga en les diverses maneres amb què l’esguard ens apropa –o allunya– a l’ésser amb el qual volem trobar-nos.

El llibre també esbrina en aquesta via d’entesa que ajunta sentiments i persones tant com qualsevol altre mitjà.

Per altre cantó, ens convida a conéixer els passadissos de la poesia, i de qui la fa.

Aquest món fascinant, tan poques vegades desvetllat, s’exposa des de dins i per tant amb tota la seua màgia. També, amb tot allò que té d’humà, i d’arriscat, quan el lletraferit es troba sol davant el full en blanc.

Cada autor té unes pretensions quan es posa davant l’ordinador, i viu unes conseqüències. Josep Ferrer, evidentment també passa aquestes vicissituds i les fa ben paleses.

SOBRE L’AUTOR

Josep Ferrer Guzmán (Alaquàs –País Valencià–, 1946) naix al món de la poesia fa una desena d’anys.

Però escriure li ve de més enrere; prou més enrere. En publicacions alternatives i de caràcter local, com ara La Fulla de lOlivar des de l’any 1985. Ha col·laborat en la revista Saó. Ha escrit durant sis anys al diari El Punt Avui la columna «Quarta torre». Ha obtingut diversos premis en un certamen local de poesia. Ha fet difusió de la seua obra poètica mitjançant edicions artesanals. En l’actualitat escriu a La Veu del País Valencià la columna «La Polseguera», dins de la secció d’Opinió.

L’any 2012 va rebre el Primer Premi de Poesia «La Rosa de Paper». L’any 2014 publica la seua primera obra formal: Amb permís. Poesia escollida, edició aconseguida mitjançant mecenatge, que consta de quatre capítols i quaranta poemes.