• Facebook
  • Google+
 

LA XICA DEL PONT

SINOPSI

La xica del pont no és un simple llibre de poemes d’amor. Sinó un camí tant dolent com meravellós a través dels ulls de l’autor sobre la seua pròpia experiència. És una història que tracta sobre l’amor, el desig i les pors més grans que es tenen quan perds la persona estimada. Una història certa (o fictícia) del que va passar durant una nit on la foscor ho va envair tot i no quedava més possibilitat que contar una gran història.

En aquesta obra descobrim com els alts i baixos d’una relació poden dur a fer-nos viure un xoc de vivències altament intenses. La passió i la intel·ligència es veuen enfrontades per la recerca de la felicitat.

La xica del pont és un cúmul de sentiments realistes i durs acompanyats per una resistència a perdre l’amor estimat.

 

SOBRE L’AUTOR

Julio Rubio Company (J. R. Company) va nàixer en 1982. Natural de La Vila Joiosa, municipi de la Marina Baixa, es va educar a un col·legi públic de la localitat. Guitarrista i compositor, ha format part de diversos grups musicals, actuant per gran part del territori estatal. Va estudiar magisteri a la Universitat d’Alacant. Actualment compagina la seua feina de docent amb la música.

La seua afició per l’escriptura va començar molt prompte; sempre apassionat per la poesia i la novel·la, feia composicions pròpies ja al col·legi. Aquestes van anar evolucionant, fins que va trobar a la poesia un camí perfecte on reflectir les seues paraules. Així va donar un aire de maduresa a tot el seu treball, fins que es va decidir a escriure la seua primera obra completa (La xica del pont) en 2019.