• Facebook
  • Google+
 

LA MALEDICCIÓ DELS BELLVIS

SINOPSI

Júlia descobreix, gràcies a un treball de biologia sobre genètica, que el seu pare no és fill biològic dels seus avis.

Afectada per la inesperada notícia, decideix investigar sobre els orígens de la seua família a esquenes del seu pare i iaios. En casa dels iaios trobarà un passadís secret i sense entendre molt bé com, anirà a parar a una Bèlgida del segle XVII, un món on moriscos i cristians convivien en harmonia fins l’expulsió forçada dels moriscos.

Júlia descobrirà que aquell fet històric, aparentment lluny de la seua realitat, no sols té molt a veure amb els seus orígens, sinó també amb el seu futur i el de la seua família.

Una història plena de moments emotius, intriga i esperança adreçada a un públic jove decidit a endinsar-se en un món ple de fantasia on hi ha molt de realitat.

SOBRE L’AUTORA

Noèlia Vidal Calatayud (Bèlgida, 1978) és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de València.
S’ha dedicat des de sempre a la docència i ha treballat com a professora d’anglés en diversos instituts o Escoles d’Adults de la província de València. L’any 2014 va obtindre la plaça definitiva en l’IES de Bocairent, on treballa en l’actualitat.
Compagina esta tasca amb la de ser mare i la seua afició per la lectura i l’escriptura. La maledicció dels Bellvís és la primera obra que publica i, com no podia ser d’altra manera, està ambientada en el seu poble: Bèlgida, a la Vall d’Albaida.