• Facebook
  • Google+
 

JOC DE PODERS

SINOPSI

Un joc de poders entre el Vaticà i l’Orde de Malta contextualitzat en temps presents, a les comarques gironines i consistent en la recuperació i possessió d’una suposada relíquia portada de Terra Santa per un antic templer que havia escapat del setge de Sant Joan d’Acre. Aquest Joc de poders està inspirat en un fet real que va passar el desembre/gener del 2017 i que va acabar amb la renúncia del Gran Mestre de l’Orde de Malta (fet únic en el mil·lenni d’antiguitat que té l’Orde). Una novel·la on es combina l’acció, la història, la poesia, la filosofia, l’escepticisme i el romanticisme.

Stick, un exinspector dels Mossos d’Esquadra és reclutat pels serveis secrets del Vaticà per a portar a terme la recuperació d’un tros de la Vera Creu. Per un altre costat, don Pablo, un antic militar i cavaller de l’Orde de Malta serà la contrapart que disputarà la troballa al Vaticà.

 

 

 

 

 

SOBRE L’AUTOR

Josep Maria Becerra Aznar va néixer a La Bisbal d’Empordà, 1962. Viu a Banyoles (Girona). Es formà acadèmicament a la Universitat de Girona com a llicenciat en Història, per passar a estudiar dos cursos al Centre d’Estudis Nahmànides de Girona i continuà la seva formació acadèmica estudiant teologia a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona. Ha publicat tres llibres de poesia: La llegenda del dofí, Joc de miralls i Furtiu. Joc de poders és la primera novel·la.