• Facebook
  • Google+
 

GLOPS DE CIANUR – NOVA MIRADA

SINOPSI

Aquest llibre consta de Glops de cianur i Nova mirada, que són una creació literària que consta de 93 sonets perllongats blancs o sonines, alguns sonets blancs, tercets, etc.

Sento en el meu cor la necessitat imperiosa de desenvolupar aquest do meravellós que m’han regalat i vull percebre en el meu esperit la bellesa de l’aurora i del crepuscle en el silenci de la meva inspiració, per constatar els meus sentiments envers totes les coses que em rodegen com un símbol creatiu per a la posteritat.

La lectura d’aquest llibre us farà assaborir la indomable bellesa d’aquest món que ens rodeja amb la simplicitat d’uns versos que us portaran més enllà de l’odissea de la vida i us farà apreciar les coses petites de cada dia, que són els vertaders protagonistes de la nostra història.

SOBRE L’AUTORA

Anna Maria Ticoulat Coll, escriptora, nascuda l’11 de setembre de 1942 a Maó. Es llicencià en Peritatge Mercantil a L’Escola d’Alts Estudis de Barcelona, també ha obtingut la llicenciatura de Filologia Catalana de la Universitat Oberta de Catalunya en 2011.

Ha publicat vint-i-tres llibres de poesia; entre ells cal esmentar: Anagrames (2002), Caixabanc, Andorra; Sal verge (2004), Caixabanc, Andorra; Aigua Marina (2008), Corona del Sur, Málaga; Malva Rosa (2014), edició digital a Amazon; Camí de Cavalls i rutes interiors de Menorca (2015), Neopàtria, València; L’esquelet del temps (2016), Ed. Comte d’Aure; Calidoscopi dels sentits (2016), Ed. Comte d’Aure; Les quatre estacions màgiques (2017), Neopàtria.

Ha obtingut nombrosos premis de poesia, entre els quals cal destacar: premi Caterina Albert i Paradís de poesia 1998 amb el recull Aigua Marina, i premi Grandalla de poesia d’Andorra per Anagrames (2000) i Sal verge (2002).