• Facebook
  • Google+
 

FESTÍ

SINOPSI

Festí és poesia del desig, dels sentits, del joc sexual. Els versos són pinzellades de plaer que vesteixen imatges fascinants de la nuesa, de la llenceria. Les emocions exploten, com l’efervescència del cava, amb les bombolles fines de les carícies o amb la fusió afrodisíaca de la xocolata. Excitació que esclata amb l’habilitat del tacte suau, humit, penetrant. Són experiències que gaudirem en escenaris escollits descrits sensualment com la intimitat del dormitori o un sopar elegant.

Festí convida fruir d’una lectura relaxada, assaborir la subtilesa de l’erotisme i ser-ne protagonista, si convé amb una màscara veneciana.

SOBRE L’AUTOR

Miquel Cartró Boada (Sant Sebastià dels Gorgs, 1961) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Treballa a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on ha tingut diverses responsabilitats.

Participa activament en moviments socials i solidaris. Forma part de la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol. Ha publicat en reculls col·lectius de poemes i és coautor dels llibres de contes Les flors del Sàhara i Amarg, dolç i suau. S’ha especialitzat en poesia eròtica, on ofereix experiències sensuals, seductores i fascinants, que convida a gaudir-ne amb tots els sentits.

Anteriorment ha publicat Amb la marina als ulls (Neopàtria, 2015). Festí és el segon poemari eròtic de l’autor, enriquit amb les suggeridores il·lustracions d’Antoni Martínez Peris.