• Facebook
  • Google+
 

ESMORZARS AMB LES AMIGUES

SINOPSI

Esmorzars amb les amigues tracta del valor de l’amistat entre persones adultes. La Tilda, la Trudis i la Bel, convençudes que certes papallones de la felicitat es poden atrapar, rodejant-te d’amigues que t’importen i t’aporten i, sobretot, passant temps de qualitat amb elles, es troben cada dimarts per esmorzar.

En les catorze reunions relatades, a més de posar-se al dia de les seves vides i recolzar-se, parlen de tot: de casaments, divorcis i poliamor; d’atracaments i assassinats; de llenguatge sexista; de la guerra civil i la postguerra; de pandèmia i confinament, i d’altres. Tot amanit amb la sensibilitat i el sentit de l’humor que gasta cadascuna d’elles.

roser tomas

SOBRE L’AUTORA

Roser Tomàs Folch (els Omells de Na Gaia, 1952). Professora d’Institut fins el 2012. Ha publicat obres sobre noves tecnologies aplicades a l’ensenyament, interferències català-castellà i com aprendre dels errors. Des de 2012, es dedica a la creació literària.

Obres de ficció publicades:

Novel·la: L’última voliaina pallaresa. Pagès editors, col·lecció: Lo Marraco, núm. 138, abril 2004; Una àvia en bolquers. Finalista del Ramon Llull 2012. Pagès editors, col·lecció: Proses, núm.70, març 2013; La forca per dur una vida orca, Ediciones oblicuas, abril 2016.

Teatre: El somni d’un Pallars lliure. Pagès editors, col·lecció: Teatre de Butxaca, núm. 34, abril 2011. Estrenada a Olp i representada a d’altres indrets del Pallars.

Relats curts: Stabat mater. 1r premi Concurs de relats creatius Mater 2014; Tot llest! Guanyador del 5è Premi Literari El Pont Blau d’Hamburg; El secret de cal Podanyer. Premi el vi fa sang, 2017; La campana major. Finalista de relats mediterranis, XI Premi Literari Constantí 2017.Alarmes, 1r premi Jocs Florals Vila de Gràcia, 2018.