• Facebook
  • Google+
 

ESGUARDS EN LA BOIRA

SINOPSI

Agnés, una adolescent de la segona meitat del segle XVIII, filla d’un comerciant de teles, viu conduïda per la inèrcia: una bona dot, un pretendent solvent, una bona família. Només li falta el vistiplau de la vida. Les coses es torcen i la vida li canvia el guió que havien escrit per a ella. A poc a poc pren el timó del seu destí cada vegada més impensat.

Esguards en la boira ens descobreix la història de superació constant d’una dona que ha d’adaptar-se a les circumstàncies diverses i tan diferents que se li posen al davant, tot quan ser dona encara tenia connotacions que només podien empitjorar la situació.

 

SOBRE L’AUTOR

Joan Torró (Ontinyent, 1959) és llicenciat en filologia per la Universitat de València; en estones de lleure es dedica a escriure històries. Fruit d’aquestes incursions per la literatura són les novel·les: El segon paradís (Tàndem, 1998); El justícia (Bromera, 2003) premi de narrativa històrica juvenil El far de Cullera; Pluja a la mar (Servei de Publicacions de la Universitat de València, 2010), premi Vicent Andrés Estellés de narrativa científica; L’esperit de l’Àguila (Neopàtria, 2014); Mirall de miratges (recull de poesia àrab i arabigoandalusina) (Neopàtria, 2016); Llull: més lluny (Neopàtria 2016). Secrets (2019) premi Vila de Teulada de narrativa juvenil.