• Facebook
  • Google+
 

EN UN MÓN SENSE NORMES

SINOPSI

En un món sense normes aborda una relació eròtica entre un home i una dona. Aquest home i aquesta dona podrien ser Adam i Eva en el moment joiós en què no hi havia fruits prohibits i el paradís encara no estava amenaçat per cap censura o interdicció. Els versos ací continguts convoquen la felicitat total i reclamen el plaer libèrrim com l’únic salconduit possible en un món on l’odi, les guerres, els manaments polítics o morals, la injustícia o la desgràcia coaccionen l’individu fins l’extenuació.

 

«Quan jo et pose a dins la primavera

tu travesses un riu pel gual.

Has passat anys de quatre hiverns

i ara totes les esferes celestials

tenen dos rovells.»

 

 

 

foto autor

SOBRE L’AUTOR

Joan Garí (Borriana, 1965) ha cultivat diferents gèneres literaris. Entre els seus llibres destaquen La conversación mural (Premi Fundesco d’Assaig, 1994), Un cristall habitat (Premi de la Crítica de l’IIFV, 1999), Viatge pel meu país (3i4, 2012), La memòria del sabor (3i4, 2015), L’única passió noble (Premi de Narrativa Memorialística a Benicarló, 2016 i Premi de la Crítica AELC, 2017), El rebost perfecte (Gourmand World Cookbook Award 2018), Cosmopolites amb arrels (2021) o Ser persona. Diari de l’escriptor als 50 anys (2022).

En la seua faceta periodística escriu als diaris El País i Ara i al digital La Veu del País Valencià. Una part dels seus nombrosos articles de premsa estan recollits als volums Un ofici del segle (Premi de la Crítica AELC, 1999) i Sin dios y sin diablo (Alfons el Magnànim, 2018).

El seu compte en Twitter és @Muntanyenc08.