• Facebook
  • Google+
 

EL NOU VEÍ DEL CARRER BLANC

SINOPSI

Ningú no coneixia aquell senyor de cabells blancs i caminar cansat; ningú no sabia d’on venia ni per què s’instal·là tot sol en l’última casa del carrer Blanc.

Gràcies a l’amistat de Luana, la xiqueta romanesa assetjada per uns companys, la seua veïna Angeleta i Elena, l’amable infermera, el senyor Manolo pogué reconciliar-se amb si mateix i trobar el que havia vingut a buscar a Benitrull: la pau.

Però el temps li tenia reservada una important sorpresa…

SOBRE L´AUTORA

Maria Rosa Diranzo va nàixer a Alfarb (Ribera Alta) el 1957.

A principis dels anys 60, amb la seua família, emigrà al sud-oest de França on els seus pares treballaven en una fàbrica de seients.

En tornar, va estudiar el batxillerat d’aquella època i després, magisteri a València. Abans d’exercir de mestra, va treballar unes temporades a la cooperativa agrícola de Catadau.

Com a docent, ha treballat a Ademús, Torrent, València, Aiora, Carcaixent, Sumacàrcer, Ontinyent, Crevillent, Llombai, Alfarb, i finalment, a l’IES Ramón Esteve de Catadau, on imparteix valencià i francés al primer cicle de la ESO.

Ha escrit dues novel·les juvenils: El secret de lolivera i La pantalla mágica; un relat autobiogràfic sobre la seua trajectòria docent: Mestra, contans coses!; una novel·la per a adults: El marge i el camí, i La vella locomotora, un relat de memòries sobre la seua infantesa a França.