• Facebook
  • Google+
 

EL CRIM DE LA TIA MANTELLINA

SINOPSI

Un crim.

Una passió.

Un poble menut i pròsper i la vida de Flora, una dona poc convencional.

Un viatge per la història de Flora, des de que era menuda fins a convertir-se en la tia Mantellina. La particular història d’esta exuberant dona i la seua passió incestuosa  encapsulada en l’ambient rural conservador i apegat a la terra, ens endinsa en la història d’una època de transformacions polítiques i econòmiques, la dictadura de Primo de Rivera, la pèrdua de les colònies, el blasquisme, un brou de cultiu i de transformacions que es reflectixen en la quotidianitat del poble, mentre la vida particular dels seus habitants gira al voltant dels grans i xicotetes passions que ens fan viure, com l’amor, la gelosia, l’enveja, la traïció, la hipocresia o la mort.

La vitalitat de la Tia Mantellina i la seua increïble vida ens guiarà per tots els racons de les passions humanes, ens commourà i ens farà viure en primera persona un dels crims que marcaren època en este xicotet racó del món, fent una recreació realista i costumista d’una etapa cabdal de la nostra història.

 

 

SOBRE L’AUTOR

Jaume Llàcer.

Naix a Carlet, el 26 de febrer 1947. Interiorista i cuiner de professió, i escriptor i divulgador per devoció.

Va ser un dels artífexs junt a l’associació creada a tal efecte, de les tertúlies del Remo als anys 90, i del Concurs  contacontes que durant molts anys, organitza esta associació per a donar visibilitat als contacontes del País Valencià.

Ha estat guionista i director dels programes de Tele Carlet Manduca i Món ocult, ha col·laborat en els llibres de Festes de Carlet amb diversos relats i ha participat en diversos programes audiovisuals tant a a Radio Matamón, Radio Alzira. Canal 9 Radio i Canal 9 TV.