• Facebook
  • Google+
 

EL BATEC DE LA MENT

SINOPSI

Aquesta obra és el viatge interior que, de tant en tant, la vida et demana. Un recull d’escrits nascuts de l’ànima, sense pretensions ni cuirasses. Trenta poemes sorgits de l’experiència vital, precedits d’una prosa carregada de lirisme i produïts la majoria d’ells entre el maig i l’octubre del dos mil vint.

A les seves pàgines i entre els càlids traços d’Aidartist, endevinarem un món ple d’emocions, reflexions i autorevelacions. Un camí d’afecte que ens mostrarà la cara més íntima de la seva autora. El batec de la ment és la certesa de que allò que mou el món sorgeix intensament, de forma abstracta, al cor del nostre pensament. Com una força indomable que descobreix una llar al si de l’escriptura.

isabel

SOBRE L’AUTORA

Isabel Ballester Gracia, nascuda a la ciutat de Castelló un divendres 13 de maig de 1988, va passar els seus primers cinc anys de vida al poble de Betxí. El 1993 i amb la seva família d’origen, es va traslladar a La Vall d’Uixó, d’on es considera originària. Actualment i des del 2006, resideix a la ciutat de València on treballa com a metgessa i té dues especialitats, Hematologia i Psiquiatria.

D’esperit somniador i caràcter visceral, tot i la seva vocació en l’àmbit sanitari, sempre ha dedicat gran part del seu temps a l’escriptura com a principal font d’expressió. Malgrat tot, no és fins al 2020 que decideix donar visibilitat als seus escrits a través de les xarxes socials, enfilant un camí cap a la publicació de la seva primera obra, El batec de la ment.