• Facebook
  • Google+
 

DUNA

SINOPSI

Del pròleg de Vicent Nàcher

«La publicació d’un nou recull de poemes sempre és un goig en els temps que corren. Ens cal la poesia, que ens fa reflexionar i aprendre, tot convertint-se en una guia vital que ens incita a avançar com a persones. La poesia que transita tots els indrets inaccessibles per a l’ésser humà que se sent conhortat amb aquesta medicina de l’ànima. Així, en uns moments difícils, ens arriba un bell volum de versos de Miquel Català, infatigable explorador de totes les formes possibles del poema, un home que ha anat bastint tot un univers poètic cada vegada més complex i complet. Aquest seria un extens treball, que ens ofereix el bo i millor del poeta de la Ribera Alta del riu Xúquer, admirable per la seua evocació de paisatges i sentiments en un món modern, que de vegades fa que l’ésser humà perda els lligams amb les vertaderes essències.»

 

Miquel Catala¦ü solapa Duna

SOBRE L’AUTOR

Miquel Català (Algemesí, 1961) és el pseudònim literari de Miquel Llàtzer. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València, ha exercit la docència des del curs 1986-87 en diferents instituts del País Valencià.

Ha publicat els següents poemaris:

Poemes de la nina libèl·lula, (2012). Editorial Germania. Alzira

Poemes de la nina mandarina, (2014). Editorial Germania. Alzira

Cavallet de mar, (2015). Editorial Neopàtria. Alzira

La llum del far, (2017). Editorial Neopàtria. Alzira

La dona del bosc, (2019). Editorial Neopàtria. Alzira

Ha participat en nombrosos recitals de poesia, en solitari i col·lectius, tot portant la seua poesia a qualsevol indret de l’àmbit lingüístic català, acompanyat de músics, cantants i rapsodes.

Bloc personal: Lletres en xarxa.