• Facebook
  • Google+
 

DIVUIT PERSONATGES DINS D’UN BUS

SINOPSI

Divuit personatges —la majoria força extravagants— viatgen en autobús per Barcelona. Dues noies es fan un petó i aquest gest tan banal provocarà reaccions molt diferents. Cada personatge viurà l’escena a la seva manera.

Quina serà la reacció d’un masclista amargat? I d’una universitària feminista? I d’un avi independentista? I que li deu passar pel cap a un neo-nazi? I a una nena que barreja la realitat i la ficció? I a un cec? …I al seu gos?

Aquesta novel·la curta és una reflexió humorística sobre la força de la subjectivitat. Perquè no sabem exactament com és la Realitat si no passem pel filtre dels nostres ulls i de les nostres experiències.

De quin color és l’autobús? Groc, vermell…? Cada personatge de la novel·la et donaria una resposta diferent i contradictòria. Perquè tots som únics i especials. I també, perquè tots estem una miqueta tarats.

 

foto autor

SOBRE L’AUTOR

David Serra Asensio (Badalona, 1983). Apassionat per la Història, va triar l’UAB perquè tenia la millor cafeteria. Ha escrit obres de teatre, haikus, una sèrie de televisió local i altres projectes sense cap ni peus. També va guanyar dos premis literaris de relats curts que no li han servit per pagar gaires factures.

Al 2012 va escriure una novel·la juvenil, Los guerreros de la lluvia, seguida d’una novel·la d’aventures, El tanque de Siberia (2016). La seva última novel·la La dimensió soviètica (2020), és una distòpia històrica que va arribar a ser finalista del premi Ramon Llull.

Divuit personatges dins d’un bus és la seva primera obra publicada i ja ha rebut una oferta de Netflix per adaptar-la en format televisiu i en musical de Broadway.

Fa anys que treballa de professor de castellà a França i viu envoltat de francesos.