• Facebook
  • Google+
 

DE L’AMOR I ELS SEUS ESTIMBALLS

SINOPSI

A través d’uns versos senzills i acurats, l’autor despulla la seva ànima i analitza l’amor en totes les seves pulsions. Un amor que a voltes esdevé goig, passió, deler i plenitud; i d’altres reporta dolor, tristesa, llangor i buit.

En l’amor hi cap tot: la rosa, el somni i l’eternitat. És el recurs, l’excusa perfecta que permet justificar fal·leres, estupideses i pecats, del cor i del cos Però l’amor també creix i madura, com ho fa la vida en el decurs del temps. De vegades riu, de vegades plora, de vegades calla, s’estreny, reviscola o mor.

Dins d’aquest llibre el lector trobarà, uns paisatges què, ben segur, reconeixerà com camins, dreceres i atzucacs propis. Això és així perquè l’amor és, invariablement, aleteig i destí de les hores del món. Al cap i a la fi, només valem pel temps que hem sabut estimar.

 

 

SOBRE L’AUTOR

Francesc Xavier Sabaté Roca (Tarragona 1959). Llicenciat en dret per la Universitat Central de Barcelona. És professor de formació professional. Actualment imparteix classes en l’IESSEP Severo Ochoa d’Esplugues de Llobregat.

Aficionat al conte, la narrativa curta, la poesia i la prosa, conrea aquestes modalitats literàries des de jove. Constituint els seus punts de referència, a nivell poètic, l’obra dels poetes realistes: Estellés, Martí i Pol, Margarit, i Benedetti.

Amant, alhora, del dibuix i la il·lustració, viu aquesta experiència com una forma de reflectir les emocions sense haver de comprometre-les amb els mots.

Es dóna a conèixer entre el públic, amb la seva poesia, a través de les xarxes socials. Sent els seus amics i seguidors els que l’esperonen a publicar.

De l’amor i els seus estimballs és el seu primer llibre.