• Facebook
  • Google+
 

BOCINS DE MI, BOCINS DE TU

SINOPSI

A semblança d’un espill trencat, cada bocí reflecteix una inquietud humana de l’autor on el lector pot emmirallar les seues. Amb un grau d’introspecció psicològica i social molt profunda, Llorenç Garcia aborda als seus relats temes universals com l’amor, l’amistat, el cànon de bellesa, la malaltia, la felicitat…, amb una visió sincera, lírica, irònica però, de vegades també, molt àcida. D’aquesta manera, Bocins de mi, bocins de tu es configura com una mena de mosaic humà: fragmentat però consistent.

Sobre l’autor

Llorenç Garcia (Yecla, 1979) és un escriptor arrelat a València. Llicenciat en Filologia Hispànica i Filologia Catalana per la Universitat de València, les paraules són l’eina amb què intenta entendre aquest món i construir-ne d’altres paral·lels. Conreant el relat curt i la poesia, es va (re)conéixer com a escriptor al Principat quan l’Associació de Relataires en Català va nomenar-lo finalista en diversos concursos. Un grapat de contes seus han estat llegits a diferents emissores locals disseminades per Catalunya. El seu relat El xiquet d’aigua va ser un dels seleccionats en el recull L’estimem perquè és la nostra (2013), un projecte literari que arreplegava obres d’autors de tot el domini lingüístic. D’aquesta forma, Llorenç hi posava veu a les parles valencianes. Relats i poemes seus han estat inclosos dins d’altres reculls com Temps era Temps (2011), Sentiments (2012), Secrets (2012), Llibertat (2012), Pecats capitals (2013) junt als de figures prominents de les lletres catalanes actuals.

En l’actualitat, Llorenç Garcia imparteix classes de valencià, anglés i espanyol per a estrangers en una acadèmia de València mentre compagina aquesta tasca amb el voluntariat dins l’associació «València acull», on ensenya valencià a immigrants nouvinguts.