• Facebook
  • Google+
 

ATREVEIX-TE A ENTRAR

SINOPSI

Aquest recull de poemes és una mirada interior que intenta reflectir diferents moments de la vida quotidiana, el pas d’una etapa a una altra, un moment en la vida que comporta una sèrie de canvis. En un procés d’autoconeixement i reafirmació he anat engrunant una sèrie de sentiments intentant captar i reflectir l’instant en què els he dibuixat.

Atreveix-te a entrar és un cant a la vida, on el fil conductor és l’amor i la sensualitat en essència, ple de remembrances a un temps passat, a les seves olors, els seus gustos i melodies, fins arribar al moment present.

Aquest és un recull ple de moments íntims, de reflexió, de preguntes, d’incògnites i alhora de respostes.

 

SOBRE L’AUTORA

Nascuda a Girona l’any 1966, però visc des de la infància a Malgrat de Mar, on segueixo residint. Sóc mestra d’educació infantil, però treballo a l’administració de justícia.He fet diverses col·laboracions amb l’Associació de relataires en català –a la revista Lo Cantich, al llibre Llibertat, i al Projecte Agatha: «Autisme. Trenquem el silenci amb la poesia»– i també a la revista digital The Secrets. L’any 2013 vaig publicar el meu primer llibre, Somnis d’escarlata. Aquest segon poemari, Atreveix-te a entrar, és el fruit d’una intensa mirada cap a l’interior.