• Facebook
  • Google+
 

VORÀGINE D’OBSCURITAT

SINOPSI

El món no és tan senzill com podríem pensar, existeixen altres formes de vida, altres civilitzacions no humanes en altres mons.

Però enmig d’aquest grapat de mons hi ha un que pot posar en perill la nostra existència. Amagat a l’ombra, enmig de l’obscuritat està l’inframón, un lloc on habiten unes criatures conegudes com a foscos, que sols tenen en ment una cosa: destruir i matar.

Però no tot està perdut, una organització secreta lluita contra aquests sers, una organització no humana que té membres dedicats a garantir la supervivència, els quals s’anomenen Caçadors. Aquesta no és una història més sobre aquests caçadors, aquesta és la història d’un caçador en concret, un humà anomenat Raül, que s’unirà a l’organització i lluitarà per defensar-nos.

 

SOBRE L’AUTOR

Raül Gay Pau va nàixer oficialment a Algemesí el 14 de febrer de 1988. Fins als 19 anys hi va viure a Polinyà del Xúquer, després per motius personals es posà a viure a Algemesí.

Després de diverses anades i vingudes acabà en cinc anys la llicenciatura de Filologia Catalana a la Universitat de València.

Va ser en quart curs d’aquesta carrera quan va escriure el llibre de Voràgine d’obscuritat. Actualment està en segon curs de doctorat, per tant és doctorand en Llengües, literatures, cultures i les seues aplicacions.

Li agradaria dedicar-se a ser escriptor professional, tant de novel·les com arribar a ser guionista. És un amant de la lectura i dels videojocs i últimament s’ha aficionat als jocs de taula. Pensa que qualsevol historia, independentment del format, pot aportar coses interessants.