• Facebook
  • Google+
 

VESTIT, CORBATA I MALETÍ

SINOPSI

En Joliu està quiet a la plaça. Una mica més enllà, l’Adolfina jeu al banc de sempre, a l’hora de sempre, alimentant els coloms de sempre i la Martina, corre amunt i avall amb la seva capa roja lligada al voltant del coll, mentre el Pol es resigna a una vida aparentment normal. Però una estrebada ho fa canviar tot. Cap a mi, cap a tu. Cap a mi, cap a tu. Cap a tu, cap a tu, cap a tu, cap a tu, cap a tu. Sang, molta sang. I el Pol al mig. Ben al mig d’una escletxa oberta des d’abans que ell nasqués.

Vestit, corbata i maletí és una novel·la en la qual viuen estàtues, monstres, morts i amics. És l’univers del Pol, un univers de fantasia com a mecanisme per tapar l’horror i la violència, un cosmos on les paraules pesen i el llenguatge es trenca en una impossibilitat de comunicar allò que resulta del tot inefable.

 

 

 

 

Fotografia Closca

SOBRE L’AUTORA

Clàudia Hurtado i Macarulla (Barcelona, 1994) es va graduar en Educació Primària per la Universitat Ramon Llull, Blanquerna (2016), alhora que cursava Narrativa a l’Ateneu Barcelonès. Actualment, està acabant el quart curs del grau d’Estudis Literaris per la Universitat de Barcelona i forma part de l’associació artística Mot Mut. Pel que fa a la seva obra: és autora del llibre de poesia La noia de Nacre (editorial Cronos, 2017). Vestit, corbata i maletí és la seva primera novel·la.