• Facebook
  • Google+
 

VESPRADES DE DIUMENGE.

SINOPSI

En aquest poemari, l’autor intenta retrobar-se a si mateix; vol transmetre sentiments i pensaments en una situació de tornada de la vida.

Recorda la jovenalla i l’adolescència i se n’adona que ara té el temps que mai ha tingut per a fer allò que més desitjava: escriure i expressar el que sent.

Cal notar la presència d’espais naturals i senzills, molt a prop de nosaltres, de la nostra casa, del nostre poble, a l’entorn de les muntanyes o a la vora de la mar, propera i familiar al temps.

Apareix un sentiment d’estima per la llengua, que sempre compara amb una dona imaginada. La solitud, la nit, la mar i la tardor són constants en els pensaments del poeta, en aquesta recerca del temps que s’acaba.

Ha provat a escriure una poesia per a tothom, sense secrets ni paraules amagades, lliure, entenedora i clara.

Sobre l’autor

Lluís Garcia Bernabeu (Alcoi, 1950) viu a Muro d’Alcoi des de fa molts anys. Tot el temps s’ha dedicat a l’esport i a la feina d’electricista, encara que sempre ha tingut un racó per a la literatura, llegir i escriure. Amb la passió pels llibres s’ha fet una biblioteca personal de més de 2.000 títols.

Va acabar el batxillerat als 15 anys i ha tornat a estudiar, ja de major, filologia hispànica i filologia catalana a la Universitat d’Alacant. En l’actualitat estudia valencià i anglés a l’escola FPA de Cocentaina.

Ha participat en concursos literaris locals i en certàmens comarcals a Dénia i a Sant Vicent del Raspeig. Ha aconseguit el 2n premi Sambori 2014 en les trobades d’escoles valencianes a Onil. Recentment ha resultat guanyador amb el primer premi del XXIX concurs de poesia «Poeta Pastor Aicart 2014» a Beneixama. Aquest és el seu primer llibre editat.