• Facebook
  • Google+
 

UN MIRACLE SENSE IMPORTÀNCIA

PREMI DE NARRATIVA CIUTAT DE CARLET 2016

SINOPSI

Un jove guaita pel balcó de sa casa i és testimoni d’una persecució fora de seny.
El seu interés per la víctima assetjada el portarà a descobrir uns fets que revolucionaran Baèbia durant unes setmanes.

El jove, ajudat per la víctima i els seus amics, haurà de desvetllar qui s’amaga rere el robatori d’una relíquia molt estimada pels ciutadans i haurà de resoldre com retornar al seu lloc l’objecte sagrat.

Secrets, enganys, falses acusacions, coaccions i amenaces seran els entrebancs que haurà de desafiar la colla per tal de retornar la calma al poble.
El desenvolupament dels fets demanarà l’execució d’un pla de pretensions miraculoses i serà la colla la que haurà d’administrar els passos cap a l’equilibri i la tranquil·litat.

SOBRE L’AUTOR

Pasqual Mas i Usó (Almassora, 1961: www.escriptors.cat/autors/masusop) és autor de les novel·les La confessió (1993), Salt en fals (1997), Pavana per a un home sense nom (1998), La cara oculta de la lluna (2001), Diva (2004), L’ombra del fènix (2010) i Metròpoli (2012), per les qual ha estat guardonat amb importants premis literaris.

A més, Pasqual Mas és doctor en filologia i autor d’una vintena de llibres, publicats a Alemanya, Espanya, Estats Units i França, relacionats amb l’estudi de la literatura. Part de la seua obra ha estat traduïda a l’espanyol, al francés i al romanés.

Actualment és catedràtic de llengua espanyola i professor d’Escriptura creativa i d’Espectacles de carrer en la Universitat Jaume I de Castelló i en la Universitat de València respectivament.

En Neopàtria ha publicat també el llibre de relats En la frontera (2015).