• Facebook
  • Google+
 

TU QUE TE M’ALLUNYES

SINOPSI

«L’erotisme és un animal de moltes cares. Sovint el mateix verb anomena desig, fusió, sentits o coneixença. Tant de bo qui em llegeixi és capbussi amb mi en la terbolesa de les paraules.»

Montse Farrés

Vers lliure amb ritme intern compassat. Realisme intimista de temàtica amorosa, sensual, però també ens parla des d’un punt de vista personal de l’art de la creació literària i dels petits detalls de la relació imaginada amb l’ésser hipotèticament estimat.

Crea o evoca atmosferes que embolcallen sentiments i emocions i ho fa amb una gran senzillesa i amb una precisió notable. Té una lectura àgil, agradable, de bona redacció, lèxic ric però que defuig els mots complicats i difícils que fan ensopegar als lectors.

El llibre manté un nivell constant trencat, per a bé, només per alguns versos exquisits que ens parlen d’una persona amb una gran sensibilitat.

foto autora

SOBRE L’AUTORA

Montse Farrés (Vigo, 1953), de pares catalans i filla de marí mercant, es va traslladar amb 9 anys a Reus, fent seva aquesta ciutat.

Al 2013 coordina el llibre-homenatge Jaume Juan Magriñà, cor de jazz. És activista cultural i organitza actes on l’element principal és la poesia amb què ha obtingut diversos guardons arreu de Catalunya per poemes inèdits a Vilafranca, Olot, Parets del Vallès, Reus, Prades i Cunit.

Molts dels seus poemes han estat publicats en diferents mitjans de comunicació i també inclosos en obres col·lectives.

Silva-editorial el 2014 li publicà el poemari Converses amb ningú i Neopàtria en el mateix any Mentre la llum declina.