• Facebook
  • Google+
 

TINC UN SECRET

SINOPSI

Nou contes de fades immersos en la realitat que vivim, nou històries que podríem viure, nou realitats on la fantasia hi és present. Qui no té secrets? Qui no amaga en el seu cor el desig fervent de ser o viure una fantasia?. La realitat és producte de la imaginació, diuen.

«―Miraré el sol i el cel blau que llueixen, a veure si evito naufragar en la foscor… Tinc un secret. Els secrets fan que aguantis la respiració, no sigui cas que s’escapin, saps?― li va dir amb un somriure melangiós, mentre prenia un got d’aigua fresca amb una fulla de menta.»

 

 

eva perez

SOBRE L’AUTORA

Eva Pérez Benages, nascuda a Vilanova i la Geltrú el 1971, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Cantant en formacions corals primer, de jazz després, lectora incansable des de molt petita; va flirtejar d’amagat amb la literatura fins que al 2019 es va atrevir a mostrar alguns dels seus contes eròtics amb la publicació de Les Pomes d’Eva.  Ara publica el segon llibre de contes dirigits també al públic adult, aquesta vegada dotats de molta fantasia i imaginació, com li va dir un amic escriptor, realisme fantàstic.