• Facebook
  • Google+
 

SURTS A JUGAR?

SINOPSI

Núria Freixa ens proposa en aquest poemari, amb il·lustracions de Sofía Lana Martín, un seguit de jocs tradicionals en forma de poemes que conviden a la participació i a la complicitat entre adults i infants.

Surts a jugar? és un llibre que combina tendresa i intel·ligència, reflexió i sentit de l’humor, perquè l’autora sap que jugar és una acció gens intranscendent: «Maduresa de l’home significa haver trobat la seriositat que tenia d’infant quan jugava» (Nietzsche).

SOBRE L’AUTORA

Núria Freixa Domènech

Mestra, funàmbula de la paraula, del vers, de l’escena, camina entre el poble natal, Manlleu (Osona), i Tarragona, on resideix.

Després d’esquitxar poemes per la xarxa, revistes, recitals… i publicar-ne en reculls col·lectius (Ed. Cruïlla i Ed. Neopàtria), el 2015 rep el Primer Premi en el XXè concurs de Poesia Ametista d’Arbúcies, i el Segon Premi del Mercat de les lletres d’Igualada.

Alguns relats han tret el cap en publicacions que esdevenen solidàries, com ara: Cartes d’amor (perquè l’amor cura ), en benefici del Ripollès Cor i Oncolliga Girona, i amb l’ARC, col·lecció Elisenda Sala: Relats absurds, amb la Marató de TV3, 2018.

El 2016 publica Versos a Galet. Poemes d’escola i carrer (ed. Neopàtria), poemari que, d’aleshores ençà, du a passeig per biblioteques i escoles, assaborint, amb els menuts, el gust per la poesia.