• Facebook
  • Google+
 

ROUGEHAMORT

SINOPSI

Stop. Sinopsi. Atenció, situem-nos. Posem-nos a lloc, sapiguem on estem cadascú de nosaltres. Mirem al voltant, mirem que ens envolta, mirem qui ens envolta i marquem en el plànol mental de la nostra vida on estem col·locats. Llavors, amb ànim de precisió, amb voluntat de saber on estem i amb qui estem, calculem dues distàncies vitals. La distància física, d’on som fins a on ens agradaria haver arribat; i la distància emocional, també, d’on som fins a on vam somniar estar. Com que en la majoria dels casos el càlcul serà imprecís, per ajudar, afegim-hi la banda sonora dels anys teenagers on el propi cervell, segons han calculat els científics, és més capaç d’absorbir emocionalment el que li arriba, les cançons d’aquells anys. Ajustada i corregida la posició real de sortida, mirem-nos al mirall amb voluntat de sinceritat i celebrem el fet d’estar vius, de saber ser i estar. Que ni els anys passats, ni els quilòmetres recorreguts ens facin mai por, ans el contrari, desitgem-nos amb més força que mai, els anys que ens queden per viure. Il faut vivre, malgré tout.

Sobre l’autor

David Casadellà Llavià (Clínica de Girona, 1969), després de diferents experiències musicals i teatrals, a partir del 2008 es presenta al món de la poesia. El 2011 apareix a l’Antologia de la frontera, editada per Editorial Serret. A finals del 2012 publica dins la col·lecció «El llop ferotge» el poemari Negre, sempre negra, del qual n’aparegueren dues edicions.

Del 2010 al 2014 experimenta amb totes les facetes de la poesia oral amb el col·lectiu Teories de la Inspiració presentant diferents espectacles, i junt amb qui organitza a Girona el festival Jardins de la Poesia. També durant aquests anys organitzen els cicles de poesia Alvarinho Nits a la ciutat de Girona, finalment com a Kerunta Poetry.

Ha presentat la seva poesia, indivualment o col·lectiva, en múltiples recitals per tot el territori de parla catalana, i amenaça en continuar-ho fent.

Viu i treballa al Petit Empordà, espai delimitat pel Montgrí, les Illes Medes, el far de Sant Sebastià i l’estació de tren de Flaçà.