• Facebook
  • Google+
 

RELATS A VORA MAR II

SINOPSI

A les mans del lector un llibre de relats que li farà gaudir d’un re­corregut literari ple d’amenitat. Vint-i-sis autors de l’escuderia Ne­opàtria ens fan transitar per una aventura dialèctica que genera emocions i obri la porta a la satisfacció lectora amb destresa.

Com en un parc d’atraccions, cada conte esdevé una fita que atrapa i atorga la genialitat de cada autor o autora que ha cons­truït històries delitoses.

Creuar l’oceà de Relats a vora mar II requereix una navegació temperada, quan a la revolta de les ventades narratives trobem la sorpresa, la reflexió o la inventiva inversemblant.

Sent com és un llibre que convida a passar d’un relat a un altre sense fre de mà, segur que la singladura va a ser-li interessant i divertida.

Gaudir de la imaginació no és cap delicte. I encara menys un pe­cat. No mortal, ni venial. Gaudir de la imaginació és la capacitat de trobar-nos en cada pàgina com el que som: humans

 

 

AUTORS

Lluís Vicent – Miquel Català – Lluís Fornés – Eva Pérez – Josep Ferrer – Fernando Rodríguez Serres – Aarón Andrés – Elvira Andrés – Montse Margenat – Enric Lluch Girbés – Francesc Pou – Francesc Miravet i Pons – Anna Casamitjana i Costa – Josep Micó Conejero – Angel Martínez Moreno – Dala Català – Isidre Oller – Ana Maria de los Ángeles Bayot – Roser Furió – Hermini Pérez i Edo – Clàudia Mollfulleda i Martí – Miquel Cartró i Boada – Carles Alós – Joan Durà Hervás – Antoni Martínez Bonet – F. Mezquita Broch.