• Facebook
  • Google+
 

REBEL·LIA AL TOUR

SINOPSI

Kevin McKenna és un jove irlandés que, ben aviat, descobreix quina és la seua passió en la vida: el ciclisme. Dedica els millors anys de l’adolescència a la pràctica d’aquest esport que no coneix els límits i les capacitats de les persones.

Aviat arribaran els primers triomfs, però també la constatació que no hi ha prou amb l’esforç personal. Si vol seguir en la frenètica cursa, ha d’enderrocar les normes i regles dels poders establerts. Aquí comença la seua vertadera cursa, en la qual trobarà el que mai no podia ni imaginar.

El ciclisme és així de grandiós, però cal conéixer també el seu fosc interior.

La present obra revela aquestes contradiccions que propicien la seua tensió narrativa i un final inesperat en un món en el qual, gairebé tot, canvia a velocitat d’esprint.

 

 

autor

SOBRE L’AUTOR

Vicent Morant Deusa va nàixer el 8 de setembre de 1955 a Almoines (València). És llicenciat en Dret i funcionari jubilat de l’Ajuntament de València. Així mateix, és titulat superior en les llengües italiana i anglesa.

En l’actualitat compagina la literatura amb altres quefers, molts d’ells vinculats al món de l’esport.

Ha publicat l’obra Prediccions crítiques a l’editorial Ediciones Obli-cuas. L’any 2008 va ser finalista als Premis Nou d’Octubre, convocats per l’ajuntament de Sant Vicent del Raspeig. L’any següent va guanyar el Premi Sambori en la modalitat d’adults en la fase corresponent a la ciutat de València.

La seua literatura es caracteritza per la versatilitat i el tractament dels temes des d’angles menys explorats i l’ús d’una ironia punyent.